Bakkerij Bas Bakt

Met vakmanschap en vooral een beetje geduld laat Bas de natuur zijn gang gaan. Hij gebruikt namelijk natuurlijke fermentatie om het deeg te laten rijzen. Na een nacht rusten bakt hij de broden op de stenen vloer van zijn oven. Een stevig brood met een knapperige korst en dat proef je! De huisstijl vooor Bas kreeg een natuurlijk, puur en eerlijke stijl mee.

project

huisstijl

client

Bas Bakt

bureau

mlavdh

bas_bakt_logobas_bakt_logo
bas_bakt_huisstijlbas_bakt_huisstijl
bas_bakt_gevelbas_bakt_gevel
bas_bakt_spaarkaartbas_bakt_spaarkaart
bas_bakt_stoepbordbas_bakt_stoepbord
bas_bakt_homepagebas_bakt_homepage
bas_bakt_facebookbas_bakt_facebook
bas_bakt_postbas_bakt_post
bas_bakt_tasbas_bakt_tas
bas_bakt_fotobas_bakt_foto